Welkom Vrienden!
Door: christopher coppens
Blijf op de hoogte en volg Christopher
04 September 2011 | Nederland, Rosmalen
Hallo Vrienden!
Dit zal mijn Blog worden tijden mijn DTS in voornamelijk Slowakije maar ook tijdens de rest van mij grote reis door mogelijk de hele wereld.
Hoe actief ik dit zal gaan gebruiken weet ik nog niet maar enkele verslagen zal ik er zeker wel op plaatsen.
Mijn Vertrek datum is op 11 september, ik zal vanaf Brussel vliegen (klein vliegveld stuk onder Brussel) om ongeveer 12 uur.
Veel lees plezier en tot volgend jaar rond April!!
Groeten nog uit Nederland!
Christopher
PS: Wil je me blijven volgen, vul dan links onder bij het kopje 'blijf op de hoogte' je email-adres in, zodra ik weer iets heb geschreven zal je een email ontvangen.
Veel lees plezier en tot volgend jaar rond April!!
Groeten nog uit Nederland!
Christopher